Join Followers

Program Pasif Masa kini Bersama YSLM


KONSEP PERNIAGAAN YSLM

Bisnes ni menggunakan konsep e-share dan sistem split, untuk mudah faham modal share kita akan digandakan setiap 3 bulan (anggaran mungkin lebih cepat)
Bisnes YSLM banyak terlibat dalam syarikat HARTANAH, PERHOTELAN, KEDAI SHOPPING ONLINE dan mcm2 bisnes dan telah bertapak dibeberapa buah negara dan kini memasuki pasaran negara kita MALAYSIA.

Nama syarikat : CDTUP International Sdn Bhd (AJL 931866) Nama Program : YSLM (Yun Shu Mao – nama sebenar Zhang Jian) Syarikat sudah 1 Tahun 8 Bulan, dan sekarang baru masuk Malaysia.

****************************************************************************

Tentang PENGASAS

MENGENAI YSLM.HK @ CDTUP INTERNATIONAL SDN BHD
Nama Owner : Mr Zhang Jian ( Berasal dari Negara China)
Umur : 26 Tahun
Nama syarikat : CDTUP International Sdn Bhd (AJL 931866)
Nama Program : YSLM (Yun Shu Mao - nama sebenar Zhang Jian)
Laman Web : www.yslm.hk
Tujuan program : Menjadi orang terkaya di dunia dalam masa 5 tahun

****************************************************************************
PENCAPAIAN :
1. Telah masuk majalah China's Successful People
2. Membuat rekod dengan penjualan barangan dalam masa setahun . RM 16.8 Billion.
3. Ahli mencecah 60 juta org.. 3 bulan lepas.. kini telah mencecah 100 juta orang
4. Mempunyai 2000++ cawangan CDTUP di Negara China (Official)
5. Telah memberi 500 Buah BMW, Land Rover, Porsche, Ferrari
6. Telah memberi 30,000 buah motorsikal
7. Telah memberi 600,000 Iphone
8. Telah memberi 187 buah BMW di Malaysia dan 10,000 biji lagi akan diberi masa akan dtg.
9. Pembinaan hotel 50 ekar di Myanmar
10. Kedai Maya : www.cdtup.com
11. Mempunyai 3000++ produk berjenama dan mempunyai gudang
12. Perasmian pejabat urusan di Setiawalk Puchong pada 15.1.2014 dan 3 kedai makan. Dalam perancangan membuka lagi 30 shoplot pelbagai barangan di situ.

Menggunakan Sistem SOE yang menggabungkan 500 laman sesawang yang terbaik.

*****************************************************************************

Kenapa Perlu Sertai Kami ?
1. E share @ Saham percuma
2. Produk bermutu tinggi dan mampu dibeli
3. Risiko rendah, modal serendah RM300
4. Dapat 2 kawan sudah balik modal
5. Peluang jadi jutawan
6. Berpeluang mendapat BMW percuma, kedai sendiri yg diuruskan oleh CDTUP (untung @ rugi.. kita akan diberi RM 10,000 sebulan), dan boleh proposed 1 jenis produk jenama sendiri.
Terdapat 4 Pakej :
VIP – RM300
VVIP – RM900
EMAS – RM2100
INTAN – RM4500
(1 lot – RM300) tiada had Pasif

*******************************************************************************

BAGAIMANA HENDAK MENDAFTAR????

Sila beri detail :

USERNAME    :  
NAMA PERNUH  : 
NO I/C                   :
NO ACC BANK : 
NO. TELEFON    :  
EMAIL                  : 
ALAMAT              : 
JUMLAH MODAL :



**************************************






Tentang PAKEJ



***************************

Sijil AJL 931566



*****************************************



Tentang SYARIKAT 

 
IBU PEJABAT URUSAN YSLM di SETIA WALK PUCHONG MALAYSIA

outlet-pucong1 outlet-pucong3
Kelebihan Menjadi Ahli Kelab:Kita boleh beli Barang dengan harga murah sehingga 50% dari harga pasaran… dan kita boleh membuat duit secara senyap pelbagai ganjaran lain yg bakal diberi kpd pedagang YSLM
Motorsikal sym 110 cc, luar jual RM4370.00 di YSLM harga AHLI RM2800.00…mana nk dpt lagi…jom jadi ahli YSLM RM300 jer dah boleh beli barang dgn harga murah! Macam2 lagi barang yg ada…
- See more at: http://buat.duitpendapatansampingan.com/darirumahsajasecaraonline/konsep-biz-yslm/#sthash.y0CgLKoY.dpuf
 
CDTUP INTERNATIONAL / YSLM.HK
Nama syarikat : CDTUP International Sdn Bhd (AJL 931866)
Nama Program : YSLM (Yun Shu Mao - nama sebenar Zhang Jian)
Laman Web : www.yslm.hk


UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA SMS/ WHATSAPP:

019-2403430 / 013-3306737

MALAEKA HIJAB by elzahraa

1 HIJAB DENGAN 4 GAYA. 
PANTAS TAPI TETAP CANTIK & MENAWAN


MALAEKA merupakan 1 PIECE HIJAB dimana ia mempunyai 2 belah di kiri & kanan yang digunakan untuk menggayakan hijab ini.

Kami ingin berkongsi dengan anda bagaimana untuk menggayakan 1 tudung dengan 4 gaya yang berlainan dalam masa kurang dr 1MINIT utk SETIAP GAYA.


Ye....Memang betul! Dengan Tudung MALAEKA:- 
1 TUDUNG = 4 GAYA < 1 MINIT

PANTAS TAPI TETAP CANTIK & MENAWAN!!!

Antara kelebihan MALAEKA;
✔ Boleh digayakan kepada 4 gaya. Rujuk tutorial disini www.youtube.com/elzahraaboutique
✔ Amat sesuai utk org yg sibuk kerana boleh digayakan kurang dr 1 minit utk setiap gaya. 
✔ Boleh dibawa ke semua event or acara. Gayakan mengikut kesesuaian event/acara.
✔ Material yg breathable. Bila pakai tak panas & sangat selesa.
Boleh adjust kelabuhan yang anda inginkan.

Material : Soft mos crepe
Size : Free
Length From Chin to Center Cut : 7.5 inches (±0.5)
Length From Chin to Longest Side : 24 inches (±0.5)
Length From Chin to Shortest Side : 15 inches (±0.5)
Length From Top Head to Bottom Back : 27 inches (±0.5)
Lilitan Muka : 21 inches (±0.5)

Price : RM49 sahaja
*Postage rm6 (sm), rm9 (ss)
MALAEKA 01
royal blue
OUT OF STOCK

MALAEKA 02
lime green
AVAILABLE

MALAEKA 03
mustard
OUT OF STOCK

MALAEKA 04
dark red
OUT OF STOCK

MALAEKA 05
dark brown
OUT OF STOCK

MALAEKA 06
salsa red
AVAILABLE

MALAEKA 07
dark purple
OUT OF STOCK

MALAEKA 08
black
OUT OF STOCK

MALAEKA 09
orange
OUT OF STOCK

MALAEKA 10
emereld green
AVAILABLE

MALAEKA 11
purple indigo
OUT OF STOCK

MALAEKA 12
terquoise
OUT OF STOCK

MALAEKA 13
maroon
OUT OF STOCK


Chriszen Moist Cake

~Chriszen Moist Cake~

Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!

-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)

Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake


Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea
Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu
No. 3 Kuning Langsat

Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!
















HARGA: RM 59 (SEM) RM63 (SS)
POSTAGE: FREE!!!!
FREE 1 PC AMPOULE (WHILE STOCK LAST)
 
 UNTUK ORDER SILA SMS/WHATSAPP:
013-3306737
 
 
 

Dewy Extra Whitening

Dewy Extra Whitening 



Dewy Extra Whitening adalah serbuk vitamin. 
 Keajaiban Bunga Sakura terus ke dalam kulit anda.

Apa Produk Dewy Extra Whitening?
Kulit cantik bak artis Korea dengan Dewy Extra Whitening! Merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax).



✿ Serbuk vitamin dengan 50x vitamin c semulajadi lebih tinggi dari oren.
✿ Formula pencerahan pantas dan hebat.
✿ Booster untuk Produk kecantikan/Supplement

Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah Dewy Extra Whitening ke dalam supplement anda.

 
✔ Mengandungi 50x Vitamin C semulajadi lebih tinggi dari buah oren,
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan melanin kulit dan kulit
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit
✔ Mengembalikan kelembutan dan keanjalan kulit
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan meratakan warna kulit
✔ Mengebukan kulit
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam
✔ Mengurangkan pigmen dan parut
✔ Menlembutkan kulit
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku
✔ Menguatkan sendi-sendi
✔ Menyihatkan gusi dan mata

Siapa yang sesuai makan Dewy Extra Whitening?
✿ Wanita dan lelaki berusia 15 tahun keatas
✿ Ibu Hamil 5 bulan keatas
✿ Ibu yang sedang berpantang dan menyusu
 

Cara pengambilan Dewy Extra Whitening:


✿ ½ sudu kecil terus dimakan begitu sahaja 1 hingga 2 kali sehari. Rasa manis buah.
✿ Campurkan bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
✿ Campurkan bersama produk minuman kecantikan / kesihatan

 
Kandungan Dewy Extra Whitening (1 Botol Berat 80g):
✿ Bunga Sakura
✿ Buah Camu Camu
✿ Beeswax (Lilin Lebah)
✿ Acerola Cherry
✿ Grapeseed Extract
✿ Hyaluronic Acid
✿ Pearl Powder
✿ Hydrolized Collagen
✿ L-Glutathione
✿ Multiple Stemcell
✿ Maquiberry
✿ Blueberry
✿ Strawberry
✿ Cranberry
✿ Tomato
✿ Kiwi
✿ Apple
✿ Papaya

Testimoni
 


1. S : Berapa harga sebotol Dewy?
J : Harga semenanjung RM65 / Harga Sabah dan Sarawak RM70

2. S : Berapa lama tahan sebotol?
J : Jika ambil setengah scoop sehari, sebotol tahan hampir sebulan

3. S : Bagaimana dengan cara pengambilan?
J : ⇛ SETENGAH SCOOP terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari ⇛ Juga boleh dicampurkan bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan⇛ Juga boleh dicampurkan bersama produk minuman kecantikan / kesihatan

4. S : Berapa lama nak nampak kesan?
J : Boleh refer picture ni:

5.S : Apakah kelebihan DEWY berbanding produk lain dipasaran?
J : DEWY bertindak sebagai booster untuk produk kesihatan dan kecantikan. Kandungan Vitamin C Semulajadi yang tinggi dalam setiap scoop, menawarkan kadar penyerapan yang tinggi dan mengandungi pelbagai bahan berkuatliti tinggi. Anda boleh makan begitu sahaja, atau dicampurkan ke dalam jus atau supplement kecantikan anda yang lain.

KECIL - KECIL CILI PADI
1 scoop Dewy = 50biji Buah Oren

Walaupun botol Dewy kecil,jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam Dewy. Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C.

Tidak perlu kandungan yang banyak, yang boleh membebankan badan anda untuk memproses bahan-bahan tersebut.

Kandungan super platinum - Buah Camu Camu

Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate,anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat

6. S : Saranan pengambilan?
J : Kulit normal : 1/2 scoop sehari
Kulit berminyak / berjerawat : 1 scoop sehari
Kulit kering / Tumit merekah / Siku kasar : 1-2 scoop sehari
Sakit sendi (Lutut/Sakit belakang) : 1-2 scoop sehari
Jeragat / Dark Circle : 1 scoop sehari
Bibir merekah / Kuku mudah patah : Setengah scoop sehari
Garisan halus : 1/2 - 1 scoop sehari
Rambut gugur : 1/2 - 1 scoop sehari
Nak Cerah / Gebu / Glowing : 1-2 scoop sehari
Nak kulit lembut ,anjal , halus : 1/2 - 1 scoop sehari

7. S : Umur yang boleh mula ambil DEWY?
J : 5 tahun keatas5 tahun -12 tahun : suku scoop sehari13 keatas boleh mengikut saranan pemgambilan seperti diatas

8. S : Siapa yang sesuai ambil DEWY?
J : Lelaki dan wanitaIbu mengandung 5 bulan keatasIbu yang menyusuIbu yang sedang berpantang

9. S : Bilakah waktu terbaik untuk ambil DEWY?
J : DEWY boleh diambil bila-bila masa. Kami mengesyorkan anda mengambil dalam jumlah yang disarankan samada waktu pagi atau sebelum tidur.

10. S : Adakah terdapat supplement tambahan atau ubatan yang tidak boleh diambil bersama DEWY?
J : Anda boleh ambil DEWY bersama supplement atau ubatan lain

11. S : Adakah saya akan bertambah berat badan selepas pengambilan DEWY?
J : DEWY tidak menaikkan berat badan

12. S : Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
J: Kolagen yang digunakan dalam DEWY sumber dari ikan laut dalam,jika anda mempunyai alahan pada makanan berasakan ikan sila kurangkan pada suku scoop sehari di permulaan pengambilan.

13. S : DEWY ni rasa apa? Okay ke kalau saya terus makan macam tu?
J : Rasa manis buah, sangat sedap di makan terus.

14. S : Saya ada ambil produk kecantikan lain,macam mana nak campur skali?
J : Jika produk lain berbentuk serbuk anda hanya perlu campur bersama ,bancuh bersama air, shake dan terus diminum.Jika produk dlm jenis tablet,anda boleh ambil DEWY kemudian terus ambil produk tersebut.

15. S : Saya suka minum coffee, bila ambil DEWY ni kena berhenti ambil COFFEE ke?
J : Tidak perlu,anda boleh minum coffee macam biasa

16. S : Bolehkah saya ambil lebih dari jumlah yang disarankan?
J : Kami mencadangkan anda ambil mengikut saranan setiap hari dan bukannya ambil dalam jumlah yang besar sekali gus. Ini kerana pelbagai reaksi dari badan yang akan timbul jika anda ambil lebih dari saranan secara drastik. Mungkin badan menjadi panas,rasa haus yang melampau dan juga tumbuhnya jerawat akibat pemgambilan berlebihan. Jika ingin ambil lebih dari saranan,kami mensyorkan anda naikkan pengambilan secara perlahan-lahan,bukan naikkan secara mendadak. Banyakkan pengambilan air kosong untuk kesan yang lebih efektif.

17. S : Ada kelulusan dari KKM dan adakah Dewy Halal?
J : Dikilangkan oleh kilang yang diiktiraf GMP (Good Manufacturing Practice) di Malaysia yang mematuhi piawaian tentang mutu dan kualiti kebersihan. DEWY diyakini halal dari sumber dan bahan yang digunakan. KKM masih dalam proses permohonan untuk pengkelasan produk.

HARGA DEWY : 
HARGA NORMAL :  RM85
HARGA PROMOSI : RM65 SAHAJA
FREE POSLAJU SEMENANJUNG
 UNTUK ORDER SILA SMS/WHATSAPP:
013-3306737