Join Followers

AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI

AZ COSMETIC SKINCARE MURAH & 100% ORI
AZ COSMETIC SKINCARE PALING HANGAT DI PASARAN
anda ada masalah kulit ? 
Now,xpyh risau lagi..sy ada penyelesaian untuk masalah kulit anda.. 
az kosmetik BEBAS KIMIA,TANPA PENGELUPASAN DAN YANG PASTI KESAN SEAWAL 7 HARI !! 
Nak kulit cantik,shining,glowing gunalah az kosmetik.. 
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic…
CARA penggunaan set AZ COSMETICS
DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM
SABUN
~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.
NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…
TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….
DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia
SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C…..
CARA BEZAKAN TIRUAN DAN ORIGINAL
MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake
Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..
PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza
TESTIMONI AZ COSMETICS

AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…
NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..
Belum pun habis 1 set dh nampak kesannya,ramai yang bertanya padanya pakai produk apa sampai kulit nampak cantik glowing berseri2 dan kulit kusam serta parut jerawat pun tiada??
*azcosmetic 100% original bukn produk thaiii naaaaiiiiihhhh
Selamat tinggal!!!!!!!!!!!!!
-kulitkusam
-jerawat
-jeragat
-parutjerawat
Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi
AZ COSMETIC TERBAIKKKKK
 
Muka glowing? xperlu susah2 nak pergi inject hanya dengan AZ cosmetic sahaja..
.
Jerawat dan jeragat serta parut jerawat dah semakin hilang,kulit wajah semakin glowing,belum pun habis 1 set my lovely cus sudah jatuh cinta dengan AZ COSMETIC,diterbangkan khas ke bumi kenyalang,bertaut cinta dan bertambah yakin,‪‎original‬ produk 
Parut JERAWAT semakin hilang,baru pakai 1 minggu dah nampak kesannya,Az Cosmetic memang terbaikkkk..dapat menyelesaikan segala masalah diwajah anda,yang cantik bertambah cantik,so bila lagi??belum cuba belum tahu-pm atau whatsapp directly 100% ORIGINAL 
Makin ramai yang berpuas hati dan yakin dengan produk kami,tq dear yang cantik manis..‪az cosmetik‬ terbaikkkkk,100% GUARANTEE ORIGINAL FROM ME 
Mau kasi berapa bintang yaa,adik cantik manis ni bagi 10bintang,az cosmetic mmg terbaik tq dear,belum cuba belum tahu dah cuba pasti puas hati,satu set pun belum habis lgi dah puas hatiii azcosmetic 10bintangggg testimonilgi alhamdulillah
Testimoni lagi lagiii dan lagiiii kenapa anda semua xpercaya??? Sdh ramai yg dah berjaya dgn az cosmetic!!! Setiap hari semakin cantik jelita tau,wajah pun gebu gebas cam bby gi2,xpyh nk letak bedak asas byk2,hanya dgn az cosmetic jer sapu day cream&sunblock jer di waktu pagi,hanya sekali pakai je sampai ke ptg cantik glowing kannn tq az cosmetic 
 
Alhamdulillah.. Cust Sy Brpuas hti sgt2.. 4org skali Gus testimoni AZcosmetic.. 
Ingin nk kulit mcm ni.. Blh lh orda AZcosmetic yg original ok.. Cust Sy bpuas hti sgt2, kulit mkin cerah, parut jerawat, dh xde.. Dan brsinar g2.. Brkilat2 kulit dy kn.. Nk Comey mcm Cust Sy PILIH lh AZcosmetic 100% ori ok.. HnyA rm++ 1set..! Brbaloi2. Kesan seawal 7hri..
 
Feedback alhamdulillah.. dy amat bpuas hti dgn az cosmetic. .. dy ckp xpkai bedak dh skrng ni... kulit putih gebu g2.. pink2 kn kulit dy.. dy ckp g mna2 xpyh pkai bedak dh... kulit stail natural g2.. az cosmetic meletoppp.
Alhamdulillah.. hebat skali Az cosmetic. . Smua dh cntik jelita dgn az cosmetic. . Anda bagai mane..?? Jom pm2 k.. az cosmetic meme no1 d hti
hanya 1 kotak azcosmetic mampu buat kulit korang cantikkk!!!!! 
series! ini betul2!!!
jom cuba! 
harga berbaloi 
kulit cantik 
gebu
makin cerah...
-azcosmetic 
-cantik 
-putihgebu 
-bebasjerawat

HARGA PASARAN :
RM150

HARGA PROMOSI  :
RM 90.00 (SM) / RM 95.00 (SBH/SRWK)
Free Poslaju
 
 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp
013-3306737

SALLOMA BEAUTY SKINCARE MURAH ORIGINAL


SALLOMA BEAUTY SKINCARE MURAH ORIGINAL




100% produk buatan Malaysia


Muslim product


Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON


Kandungan asasnya dari Apple Stemcell


Tanpa pengelupasan


Tidak memedihkan kulit


Mempunyai KKM & GMP


Sesuai untuk lelaki, wanita & remaja






Salloma Beauty Skincare produk set kecantikan yang didatangkan dengan 4 dalam 1.



DenganSalloma Beauty Skincare juga merupakan rahsia kecantikan kulit supaya kekal cerah,gebu,mulus,tegang dan awet muda.



Produk Salloma Beauty Skincare juga mampu menghilangkan bintik-bintik gelap di wajah.Salloma Beauty Skincare sesuai digunakan oleh perempuan mahupun lelaki.Mari kita lihat keistimewaan Salloma Beauty Skincare






OK, saya bantu anda supaya :


Kulit muka jadi glowing


Hilangkan jerawat


Blackhead/whitehead


Pori-pori terbuka


Pigmentasi


Mencerahkan kulit muka


Meratakan tona kulit muka


Mengurangkan kedutan


Membuang sel kulit mati


Jeragat


Melembapkan kulit muka


Sunburn


Parut jerawat (ambil masa 2-3minggu)






Salloma Soap (40 Gram) : NOT140903585K


Bertindak sebagai ejen pembersih.


Menjadikan kulit gebu dan lembut.


Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.


Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.




Salloma Flawless Day Cream (6 Gram) : NOT140903035K


Memperbaiki struktur kulit secara mendalam


Diperkaya dengan ramuan semulajadi


Sesuai bagi semua jenis kulit


Melindungi kulit dari sinaran UV


Serta tona kulit lebih sekata




Salloma Miracle Night Cream (6 Gram): NOT140903036K


Krim ni bertindak sebagai merawat & memutihkan tanpa pengelupasan.


lanya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.


Kekuatannya 10x ganda daripada krim malam jenama lain.


Krim ini juga mengandungi lilin lebah sebagai bahan pemutihan dan pemulihan kulit & paling best ia mengandungi SPF25.




Salloma Aloe Toner (60 ml) : NOT140903037K


TONER ini dirumus khas daripada stem sel anggur, mengandungi ektrak aloe vera sbagai bahan anti parut dan antibiotik semulajadi, mengandungi enzim papaya sebagaiagen pemutih


Dirumuskan untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan SERTA mengembalikan kelembutan kulit wajah.


Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah.







Cara Penggunaan Salloma Beauty Skincare

1) Gunakan Salloma Soap dan buihkan serta sapukan ke muka dengan lembut,
Bilas sehinga bersih dan sapukan Miracle Aloe Toner untuk membersihkan kotoran sambil menyegarkan.
2) Untuk penggunaan di siang hari, gunakan Flawless Day Cream dan rapikan dengan rata ke wajah anda.
3) Untuk penggunaan di malam hari,gunakan Miracle Night Cream dan segarkan wajah anda
Dapatkan Salloma Beauty Skincare Original Dari Kami !!!

Testimoni Salloma Beauty Skincare
Soalan Lazim Tentang Salloma Beauty Skincare
1) Salloma Beauty Skincare sesuai untuk lelaki tak?
Lelaki juga sesuai memakai produk tersebut
2) Untuk kulit sensitif boleh guna produk ini?
Salloma Beauty Skincare sesuai juga untuk mereka yang mengalami masalah kulit sensitif
3) Kesan berapa lama untuk nampak perubahan di wajah jika guna produk ini
Kesan akan nampak seawal 2 minggu tetap ia bergantung kepada masalah kulit wajah seseorang
Harga Pasaran
RM99.00
Harga Promosi 
RM85.00 (sm) / RM85 (ss)
* free pos


CONFIRM ORIGINAL ....!!! 





READY STOCK....!!! 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
013-3306737